Razred izdelka Variacije
Ausmann Ceramic Ember Keramično Bel pol in pol umivalnik Nadgradnja in podgradnja 535 x 400 mm z Gun metal čepi 1208971508
Ausmann Ceramic Ember je eleganten in trajen pol in pol umivalnik, ki ga je mogoče namestiti kot nadgradnjo ali podgradnjo. Zahvaljujoč visoko kakovostnemu keramičnemu materialu ta umivalnik ponuja kombinacijo klasične elegance in praktične funkcionalnosti, popolne za moderne kuhinje in kopalnice.
Zahvaljujoč svojim raznolikim možnostim namestitve in visoko kakovostnim končnim obdelavam je umivalnik Ausmann Ceramic Ember popolna izbira za vse, ki iščejo stil, funkcionalnost in trajnost.
| Znamka | Ausmann Ceramic |
| Barva | Bela |
| Višina | 220mm |
| Serija | Ember |
| Izvedba | Nad pultom |
| Izvedba | Pod pultom |
| Material | Keramika |
| Minimalna velikost omare | 60cm |
| Število zabojnikov | 1.5 |
| Odkapni del | Ne |
| Dolžina | 460mm |
| Izrez dolžina | 400 |
| Širina | 595mm |
| Izrez širina | 535 |
| Globina | 196mm |
| Število pomivalnih korit | 1.5 |
| Razred izdelka | Pomivalno korito |
| Barva pomivalnega korita | Bela |
| Material korito | Keramika |
| Pomivalno korito Velikost korita | 337x400 / 183x400mm |
| Način montaže pomivalnega korita | Nad pultom |
| Način montaže pomivalnega korita | Pod pultom |
| Pomivalno korito globina | 196mm |
| Izrezna mera Podgradnja | 535x400mm |
| Izrezna mera Gradnja | 575x440mm |
| Pomivalno korito Pipa | Noben |
| Košarica samodejno praznjenje | Ne |
| Skupna širina pomivalnega korita | 595mm |
| Skupna dolžina pomivalnega korita | 460mm |
| Vtič in preliv barva | Gun metal |
| Model pomivalnega korita | Pomivalno korito 1,5 |
Občutljiv za lom ob udarcu
Ste kdaj vstopili v popolnoma čisto kuhinjo, iz katere je iz pomivalnega korita prihajal rahlo neprijeten vonj? Čeprav gre za nepomembno podrobnost, spremeni vzdušje celotnega prostora. Atmosfera pomivalnega korita, način , kako voda, materiali in oblika ustvarjajo topel prostor, je za lastnike domov, ki jim je pomembna oblika, prav tako pomembna kot njegova funkcionalnost.